• by:
  • February 18th, 2022
  • Category: young living, tips, alternatieve therapie

Believe


Hoe kan je zelf aan de slag gaan, nog meer in jezelf te geloven?

Beste en simpelste weetje van Believe

Believe staat letterlijk voor Geloof! En 'geloof' is nogal vaag, dus wat valt er onder geloof specifieker...

Believe Young Living

Geloof voor mij in de eerste plaats is dat Believe staat voor het geloof en geloven in jezelf. Ik weet dat dit niet enkel een grote uitdaging en werkpunt is van mezelf, maar ook voor vele anderen hier op aarde! 

 

Ken je dat gevoel?

Ja ook ik struggle daar soms mee... Je gelooft in 'iedereen', behalve jezelf... Dat is een van de uitdagingen waar we mee te maken krijgen wanneer we groter worden en aan vele regels, wetten... moeten voldoen.

Waarom of waardoor kan het geloof in onszelf verdwijnen?

We worden 'gedwongen' om in alle omstandigheden te moeten functioneren, maar we krijgen soms gewoon ook de kans niet om ons zelf te zijn en blijven, of terug te vinden... Soms teveel 'MOET' en te weinig 'MAG'... Hoe ga jij hier mee om?

Paniek? Je doet gewoon je ding? Je gedraagt je rebels? Je vecht/ vlucht? Laat het me weten via een reactie, mail, Facebook of instagram.

Believe in ...
Hoe ga ik er mee om?

Ik (er)ken zelf ook alle voorgaande reacties, als ik het te druk heb of weinig tijd of...
Want ik geloof ook in het feit dat je geloof soms eens wat zoek mag zijn, maar als het te lang duurt wil ik er wel aan de slag mee gaan... simpelweg door de believe olie te inhaleren via cupping, verstuiven, mee in een roller steken... 

Wat biedt de Believe allemaal aan?
  • Bevat blauwe spar uit Idaho en ylang-ylang van de Young Living-boerderij in Ecuador. een aangename geur, aardend en verkwikkend.
  • Ook de Balsemzilverspar uit Idaho en wierook zitten in deze blend en moedigen kracht en geloof aan.
  • Believe ondersteuning bieden terwijl je een hoger niveau van bewustzijn bereikt, maar ook als je emotionele terugslagen en barrières wilt overwinnen.

Contacteer me
Liesje Vander Veken
Contacteer me bij voorkeur via het formulier op de contactpagina.
Bel je toch liever?
Tel. 0495 76 88 15