• by:
  • February 6th, 2021
  • Category: Alternatieve tips

Groene klei pasta op geblesseerde knie


Op welk manieren ik allemaal groene klei bij mensen toe pas? En misschien de leukste vraag er bij nog, waarom pas ik dit toe? Wil je dit te weten komen, lees gerust verder...

Wanneer ga ik aan de slag met groene klei?

Groene klei poeder en pasta met essentiële oliën

Ik ga met de groene klei aan de slag voor meerdere opties, een eerste optie daarvan en die ik het meest toepas is de uitwendige ondersteuning bij blessures. Hoe ga ik aan de slag, simpel ik maak een pasta met groene klei poeder, lauw water (lost het sneller op) en eventueel essentiële oliën op maat die van toepassing kunnen zijn. 
Wat ook kan is eventueel johannesolie er mee onder doen. 

Nog opties om het toe te passen dan?

Ja zeker, groene klei poeder, is een zeer goed poeder om inwendig eens een opschoning te doen, nu dan moet je wel het juiste poeder kiezen dat ook inwendig mag gebruiken dus de juiste kwaliteit. Wat je dan kan doen is een kuur van 2 weken. Je gaat 1 week de groene klei oplossen in water de avond te voren. Dan 's morgens drink je het water op dat er boven drijft. De 2de week maak je het in de avond klaar en drink je in de ochtend alles op. je doet deze kuur max. 2 weken en zeker niet zonder begeleiding en op eender welk moment van het jaar. Dus wees bedachtzaam, maar zoals altijd moet je uw gezond verstand gebruiken, niet? 

Andere opties?

Ja absoluut, pinterest allen wel gekend staan er ook nog massa's ideeën zoals de flessen te schilderen in een leuk thema. Maar dat is weer een heel ander gegeven natuurlijk. Vond je dit wel een leuke optie wil je graag ook zo een flessen aankleden, geef me een seintje en dan hou ik er enkele bij voor u en of je kinderen. Wil je ook het drankje eens proberen, zeker ook een optie neem contact op. 

Ningxia Red® verlichte flessen

Contacteer me
Liesje Vander Veken
Contacteer me bij voorkeur via het formulier op de contactpagina.
Bel je toch liever?
Tel. 0495 76 88 15