• by:
  • August 1st, 2020
  • Category: Paard-als-Spiegel

Spiegel van je ziel


Alle dieren komen op je pad met een reden en zijn ook een spiegel van je ziel. De ene al wat duidelijker dan de andere ...

Jolie, mijn spiegel

Vrije connectie

Ken je dat gevoel? Je paard laat steeds hetzelfde gedrag zien en eigenlijk voel je aan dat je paard je iets wil vertellen, maar je weet niet wat. 

Awel se...

Ik weet uit ervaring dat dieren mensen kunnen spiegelen. Dat dieren ook op je pad komen op een bepaald moment in je leven, wanneer je hen nodig hebt en zij u. Steeds zullen beide kanten lessen krijgen te leren. Nu merkte ik van in het begin dat zij een mooi hart heeft, net als haar als de letterlijke vertaling van haar naam ‘JolieCoeur’. 

Ontdekkingen

Al van toen ik klein was merkte ik dat ik bij het werken met mens en dier al meer mijn gevoel volgde dan mijn hoofd. Maar ik miste iets, bepaalde details die ik niet kon linken of verklaren. Dus besloot ik een opleiding te doen. 

Coaching met paarden vs Paarden die coachen

Ik heb jaren geleden ‘coaching met paarden’ gevolgd en daar heb ik dingen leren vertalen van paardengedrag naar mensentaal… Samen op zoek te gaan naar betekenissen van bepaalde gedragingen (niet enkel toepasbaar op paarden). Omdat het belangrijk is om dingen uit te spreken en zo verandering in gang te kunnen zetten. 

De link met Jolie?

Dit gelinkt aan Jolie, wist ik gewoon dat ze super hooggevoelig is en een heel mooie energie met zich mee draagt. Dus de reflecties die ik eventueel al dan niet zou mogen ontdekken, zouden zeer duidelijk zijn en dat zijn ze nog steeds! Als bv. mijn leverenergie verstoring bevat, dan merk ik dat zij nog sneller uit focus is, ja dat merk ik bij mij dan ook. Heel dikwijls wordt ik me dan daar bewust van op de momenten dat zij mij dit laat zien. 

Enthousiaste Jolie
Reading Maneschijn (Healing Spirits)

Nog een mooie ontdekking mogen ervaren, toen ik bij nog een ‘oude’ ziel mocht langsgaan, dit om een reading te laten doen van Jolie. Een heel groot deel kwam niet als een verrassing. Maar op enkele punten kreeg ik toch meer inzichten. Door mijn eigen zelf-kennis, had ik vele AHA-momenten, maar toch mocht ik ook enkele nieuwe dingen ervaren.

Karakterspiegeling

Het kwam ter sprake dat Jolie heel explosief kan zijn, zonder dat daar enige aanleiding toe is. Soms is het een klein zuchtje wind dat ze opvangt en BOEM. Nu op dat gebied heb ik wel een bepaalde filter die bij mij al wat verder ontwikkeld is, maar ze is daar volop mee bezig dit ook bij haar beter af te stellen.

Graag een sessie boeken met je eigen paard(en) of via mijn paard? Of lees hier meer over wat een sessie inhoud.

Ik vertel je graag nog meer hierover in Mijn spiegel Jolie (part 2)

 


Contacteer me
Liesje Vander Veken
Contacteer me bij voorkeur via het formulier op de contactpagina.
Bel je toch liever?
Tel. 0495 76 88 15