• by:
  • October 3rd, 2020
  • Category: Paard-als-Spiegel

Spiegel van je ziel


Het vervolg op alle dieren kunnen onze spiegel zijn de manier waarop Jolie mijn spiegel al is mogen zijn

Jolie, mijn spiegel

Zittend, aarding

Herken je u nog steeds na het eerste deel, lees dan deel 2. 

Want ik wil je graag meenemen op ons pad en het proces met jullie delen, want niets loopt van een leien dakje... maar eerder over berg en dal. 

BOEM!

Als ik ga terug kijken naar het verleden (hoeft niet al te ver te zijn). Wanneer ik dan uit balans was, ben ik ook soms gevoeliger aan die explosievere momenten. Vroeger had ik van die 'explosieve momenten' die bv. als ik moe was of ergens heel enthousiast over was…die uitten zich dan eerder in te enthousiast zijn en/ of 'te aanwezig zijn'

Ik merk door de reading dat ik toch wel nog enkele levenslessen op mijn pad gekregen. OF beter gezegd ik de spiegel meermaals in mijn gezicht gekregen. Niet alleen zichtbaar bij Jolie maar ook thuis. 

Gevoelige punten?
Woorden of woordkeuze zijn bijvoorbeeld heel gevoelig voor ons. Als we uit balans zijn kan een bepaalde simpele zin, heel fel binnen komen. Terwijl als we in balans zijn dat diezelfde zin ons minder van onze ‘sokkel’ blaast. 
Levenslessen vs het juiste pad kiezen?

Wat is het 'juiste' pad? Een mooi ingebouwd systeem van de natuur dat zich steeds herhaald wanneer we onze les 'nog niet' geleerd hebben. Iets wat we allemaal moeten ervaren. Het leuke is hoe sneller we er naar luisteren, hoe minder herhaald of pijnlijker dat ze terug komen. Bepaalde bubbel is doorprikt geweest, niet enkel bij haar, maar recent ook bij mij. Dus ja weer die herkenning. 

Ik over- enthousiast bij Jolie
Toekomst Samen ?!?
Ja zeker weten, met ups en down (leermomenten). En als we dan samen aan het werken zijn, zie ik heel veel dingen op de moment zelf. Nu ik heb het voordeel van met de oliën te kunnen werken. Als ik het op voorhand al bewust heb ondervonden, dan ga ik bv. al een olie smeren ter ondersteuning. Ik vind niet dat zij de last moet meedragen van mij.
Persoonlijke groei

Beide volop mee bezig. Simpel? Nee, dat is dat het voor niemand, maar we zijn beide wel een leuk team. En ook al hebben we lessen met elkaar te leren en gaan we elkaar helpen groeien tot onze innerlijke kracht mag stralen en er zijn. Het een uitdaging voor allebei samen te werken aan vele details, we komen er wel!

Vragen?

Wil je graag van gedachten wisselen? Kan zeker. Contacteer me gerust via mail, Facebook of Instagram.


Contacteer me
Liesje Vander Veken
Contacteer me bij voorkeur via het formulier op de contactpagina.
Bel je toch liever?
Tel. 0495 76 88 15