• by:
  • April 3rd, 2021
  • Category: Alternatieven

Mini set altijd handig!


Handig of niet een mini set op verschillende kan het handig zijn of toch ook onhandig. Waarom zou ik zorgen voor een mini set in de geburen? Wil jij het weten, lees verder

Waarom een mini set?

Essentiële oliën mini set in de handtas

Ik heb altijd in mijn handtas een kleine mini set steken, dit omdat je nooit kan weten op voorhand, waar en wanneer je iets zal nodig hebben. 
Kies voor pure essentiële oliën in de mini set of ga ik toch al maar verdunnen op voorhand? 
 

 

 

Wat zit er allemaal in mijn mini set?

In de mini set van 2 ml mini flesjes, zitten verschillende oliën die ik regelmatig kan gebruiken, zie het als een EHBO mini set. Ik heb daar de pure oliën in steken, niets verdund! Copaiba, Stress Away, Pan Away, Cedarwood, White Angelica, Thieves, Peppermint, Digize, R.C., Purification. 

Waarom toch niet zo handig?

Naargelang welke oliën die ik ga toepassen, merk je voor bv. een paard of dergelijk in een noodsituatie dat de 2 ml soms te weinig is. Maar ook deel ik af en toe een mini flesje uit als staal voor iemand die interesse heeft. Daar hangt ook het nadeel aan vast dat mensen dan met die olie weg zijn en ik af en toe dan wel durf te vergeten om het weer bij te vullen. Tja die dingen gebeuren nu eenmaal hé. Leer ik daar uit, soms wel, soms niet... 

Mini set Essentiële oliën op stal
Verschil in mini set handtas versus mini set op stal?

Ja absoluut, de mini set in de handtas kunnen maar 10 flesjes in, maar ik neem ook wel rollers mee, al dan niet op maat gemaakte. Op stal ben ik begonnen met mini set standaard bepaalde oliën enzo. Maar van sommige oliën had ik meer nodig, dus merk je al snel welke je in een groter formaat op stal wil hebben en welke nog passen in de mini versie. Ook hier zijn het de pure oliën, wel heb ik ook een draagolie op stal staan voor het geval dit nodig zou zijn. 

Heb jij interesse?

Als je graag meer info wil over de kracht van pure producten, kijk gerust hier voor meer informatie of stuur me een mailtje voor een zoommeeting.


Contacteer me
Liesje Vander Veken
Contacteer me bij voorkeur via het formulier op de contactpagina.
Bel je toch liever?
Tel. 0495 76 88 15