• by:
  • May 1st, 2021
  • Category: Alternatieve tips

Ningxia Red


Ningxia Red flessen omgetoverd tot een gezellig sfeer licht, in donkere tijden of voor een gezellige avond. Van fantastisch rood drankje tot decoratiestuk...

Ningxia Red® waarom?

Ningxia Red® naar Decoratie

Combineer het in je smoothie... bij je ontbijt. Leuk aperitief drankje in combi met verschillende basis dranken, als gezond alternatief voor frisdranken of sappen vol suikers, Ningxia Red® is een verfrissende drank met zoetzure smaak bevat voornamelijk de Wolfsbes. Ik haal nu enkel deze opties aan omdat ik in de sfeer van de lichtjes/ decoratie... wil blijven. Maar wil je meer weten, contacteer me hier.  

Van waar het idee

Eerlijk toe te geven was dit een idee van mijn mama, zij had het leuke idee ergens in gedachte gekregen toen ze in de winkel enkele fijne lampjes in een bokaal zag hangen en dacht... waarom dan niet in een Ningxia Red® fles. Ben ik blij dat ze dat idee had, want nu kan je kijken hoe leuk dit is voor feestdagen of andere feestmomenten, gezellige avonden of dergelijke meer. 

Andere opties?

Ja absoluut, pinterest allen wel gekend staan er ook nog massa's ideeën zoals de flessen te schilderen in een leuk thema. Maar dat is weer een heel ander gegeven natuurlijk. Vond je dit wel een leuke optie wil je graag ook zo een flessen aankleden, geef me een seintje en dan hou ik er enkele bij voor u en of je kinderen. Wil je ook het drankje eens proberen, zeker ook een optie neem contact op. 

Ningxia Red® verlichte flessen

Contacteer me
Liesje Vander Veken
Contacteer me bij voorkeur via het formulier op de contactpagina.
Bel je toch liever?
Tel. 0495 76 88 15