• by:
  • September 5th, 2020
  • Category: Raindrop

Vier voor de prijs van één


Heb jij wel eens het gevoel dat je huisdier ook graag mee geniet tijdens jouw me time moment. Raindrop bij de mens en dier in balans – tesamen!

Moet je huisdier worden opgesloten als ik kom?

vrije Connectie

Voor mij mogen de huisdieren mee genieten van jouw Raindrop - massage of behandeling, uiteraard als het brave en lieve dieren zijn. 
Maar tesamen genieten bij EnergyOfLife die staat voor mens en dier in balans, hoe zalig kan en mag het zijn?!
 

Meestal krijg ik de vraag op voorhand, ben je bang van honden? 

Het is maar een voorbeeld vraag, mijn antwoord is dan simpelweg, als ze braaf zijn, nee dan zeker niet! Want als het jouw dier is, dan heb ik zelfs graag dat ze los zijn en blijven. Dit omdat de energie van het baasje ook een invloed heeft op de energie van de hond(en) en omgekeerd ook. Ook haal ik hier weer informatie uit, bijvoorbeeld hoe snel jij je kan ontspannen...

Verbaasde blik

Dan leg ik meestal ook uit, als ik werk met de essentiële of etherische oliën bij een Raindrop bijvoorbeeld. De oliën zijn geuren die ook via inhalatie een bepaalde functie al kunnen uitvoeren, net als bij aromatherapie. Dus jij krijgt de olien binnen via geur en huid, je dier kan dit via de neus de geuren inhaleren en op die manier tesamen genieten met jou.

Happy op de benen van P. terwijl ze rustig genieten van hun Raindrop
Curieuze neuzen

Dit zou niet de eerste keer zijn, zolang ik mijn werk kan doen vind ik het helemaal niet erg. Als ik dan bijvoorbeeld eens een hond moet verleggen en die gaan niet grollen of bijten, ook geen enkel problemen mee. Ik heb zelfs al mogen ervaren dat ze op mijn schoot kwamen zitten. Super dankbaar voor die ervaring, maar meestal is de hond weer weg als ze ervaren dat ik niet stil blijf zitten. 

‘Den aard naar 't baasje’?
Zoals mijn paard mijn spiegel is, zijn jouw huisdieren die van jouw ziel. (Lees: Spiegel van de ziel)
Elk dier spiegelt de zielsverwant zijn spiegel. Dit wil zeggen dat ik deels ook kan zien wat er gaande is, of hoe snel jij je kan ontspannen, want je dier gaat dit ook weer geven. Zoals je op de foto kan zien, zie je 3 mooie zielen (van de honden) mee genieten met hun ‘vrouwke’. 
Kleine Review

'De Raindrop-behandelingen zijn voor mij heel belangrijke tools qua verhogen van immuniteit, pijnbestrijding ivm artrose, en andere tussentijdse kwaaltjes. Zonder chemicaliën, zonder (al te veel) medicatie... dus veel minder invasief voor mijn lichaam!' P.B.

Wil jij ook graag eens een Raindrop ervaren of hoe jij en je huisdier kan genieten tesamen en toch apart? Contacteer me gerust. 


Contacteer me
Liesje Vander Veken
Contacteer me bij voorkeur via het formulier op de contactpagina.
Bel je toch liever?
Tel. 0495 76 88 15