• by: Liesje Vander Veken
  • January 24th, 2022
  • Category: young living

Webinar Woensdag April


Vorige maand Zondigen tijdens een zuivering... ja het kan! Nu aan de slag met lente-schoonmaak in huis op natuurlijke wijze!

Nature's Transformation: Webinar April 2024

Annulatie Webinar April

Het idee was er om verder met de schoonmaak aan de slag te gaan, maar omwille van geen opkomst van mensen buiten ons medewerkersteam. Hebben we de keuze gemaakt deze te annuleren en te vergaderen over de webinars. Ja er volgen nog webinars, maar in een nieuw jasje en op zoek naar nieuwe mensen... 

Voordeel leuke reflectie kunnen doen wat belangrijk is tijdens een project. Wil jij ook graag begeleiding om een reflectie te leren maken over eender wat... Boek dan hier zeker een online coachingssessie.

Niet getreurd!

Er volgen nog webinars, nieuw jasje, nieuwe structuur... bekijk zeker volgend nieuwtje!

Laat je inspireren!

Kom jij nu pas terecht op het bericht van deze webinar en heb je nog interesse, geen paniek ik heb ze allemaal opgenomen en kan je de link bezorgen als je Hier klikt en even een mailtje stuurt met de webinar van jouw interesse...

Wil je ook in de facebookgroep en de webinars sneller kunnen bekijken, ze komen in deze facebookgroep een week online vanaf de eerste woensdag van de maand. 


Contacteer me
Liesje Vander Veken
Contacteer me bij voorkeur via het formulier op de contactpagina.
Bel je toch liever?
Tel. 0495 76 88 15