• by: Liesje Vander Veken
  • January 24th, 2022
  • Category: young living

Nature's transformation


Start van een nieuw project, maandelijks basis informatie delen met personen die interesse hebben een nieuwe transformatie aan te gaan. Een groeiend team elk op eigen tempo met begeleiding werken aan je transformaties punten. En je skills in de kijker zetten en je ervaringen delen!

Nature''s Transformation

Transformation Young Living

Transformation een Young Living blend die je helpt bij de ondersteuning van jouw groeiproces. Een transformatie is een keuze die je zelf maakt om er voor te gaan. Wanneer je de keuze hebt gemaakt en je kan steun gebruiken, neem even de tijd voor jezelf met deze olie...

Webinar Woensdag

Elke eerste woensdag van de maand een webinar over een bepaald onderwerp of thema. Simpele basis aan informatie, niet enkel over de essentiële oliën van Young Living, maar ook van de andere producten in het gamme. Tips en tricks, leuke weetjes... Per webinar zal je een link vinden waarbij je de webinar van jouw interesse (of allemaal) kan bekomen. Wil je de webinar op de dag zelf bekijken en heb je sowieso interesse, vind je hier de link naar de facebookgroep. Nodig gerust nog andere mensen uit die ook interesse zouden hebben?

Laat je inspireren

Via de webinars die elke keer opnieuw worden samengesteld door leden uit het team. Leuk om meerdere inzichten te hebben, wat mogelijks vragen kunnen zijn. Bedenkingen bij het thema... Ik geef zelf de webinar omdat ik heel graag mijn kennis en informatie met anderen deel. Zeker over producten waar ik zelf na al die jaren nog steeds tot over mijn oren verliefd op ben.

Transformation essential oil Young Living

Contacteer me
Liesje Vander Veken
Contacteer me bij voorkeur via het formulier op de contactpagina.
Bel je toch liever?
Tel. 0495 76 88 15