• by: Liesje Vander Veken
  • January 24th, 2022
  • Category: young living

Webinar Woensdag Juli


Vorig jaar kreeg ik al de eer om dit webinar voor de eerste keer uit te proberen... te mogen geven in ons Young Living team van Kim... Wat was dat een zeer mooie ervaring en met zeer fijne feedback achteraf. Dus ik wilde deze keer zeker herwerken en opnieuw geven.

Nature's Transformation: Webinar Juli 2024

Gezondheidsscan bij je (huis)dier?!

Jouw huis-dier ook eens in the picture... Op natuurlijke wijze je dier, want een gelukkig dier is ook een gelukkig baasje, toch? Hoe zou jij aan de slag willen gaan of kunnen gaan. In deze webinar deel ik al een basis deel van mijn kennis en ervaring met je mee. Gaande van kleine dingen tot een heel protocol... Wanneer je dit webinar zal bekijken ga je merken dat het voornamelijk over paarden, honden en katten zal gaan. De andere dieren zullen normaal volgen in een andere webinar. Of ervaar je reeds ongemakken aarzel niet om contact op te nemen. 

Webinar Woensdag Juli 2024

Zoals je op de afbeelding bovenaan kan zien, zie je daar een klein apparaatje... genaamd de iTovi-scan. Een zeer handig toestel dat kan meeten wat jouw dier op dat moment kan gebruiken om het welbevinden te ondersteunen. Op deze basis komt er wel wat informatie naar buiten waarbij je soms als baasje/ eigenaar bepaalde 'aha-momenten' of inzichten kan ervaren. Nu wil je nog meer informatie lezen over dit apparaatje klik dan hier!

Hier onder zie je dat hoe ik een paard (in dit geval Jolie) laat kennis maken met een essentiële olie, dit op een veilige manier ze te laten ruiken en de olie te laten ervaren... Meer hierover in de webinar!

Kennismaking essentiële olie Young Living versus paard
Laat je inspireren

Kom jij nu pas terecht op het bericht van deze webinar en heb je nog interesse, geen paniek ik heb ze allemaal opgenomen en kan je de link bezorgen als je Hier klikt en even een mailtje stuurt met de webinar van jouw interesse...

Wil je ook in de facebookgroep en de webinars sneller kunnen bekijken, ze komen in deze facebookgroep een week online vanaf de eerste woensdag van de maand. 


Contacteer me
Liesje Vander Veken
Contacteer me bij voorkeur via het formulier op de contactpagina.
Bel je toch liever?
Tel. 0495 76 88 15