• by: Liesje Vander Veken
  • January 24th, 2022
  • Category: young living

Webinar Woensdag Juni


Van een schoonmaak naar een feestje! Hoe kan je uzelf en je huisdier(en), kind(eren)... hier op voor of hoe vang je de overprikkeling op?

Nature's Transformation: Webinar Juni 2024

Tafeltje Dek je?

Had ik al meegedeeld dat de webinar nog een nieuwe update heeft mogen ontvangen? En dat na twee webinars over 'schoonmaken' leuk toch? 

Webinar Woensdag Juni 2024

De lenteschoonmaak is gebeurd, de feestjes staan op de planning. Als het weer het toelaat is het genieten maar van een deugddoende samenkomst met je vrienden en of familie. Maar je ervaart wat stress, hoe kan je deze wat opvangen? Hoe kan je ondanks de grote drukte toch wat meer balans krijgen in de grotere drukte? Wist je dat je kleurkeuze heel veel zegt of kan beïnvloeden? ... kijk dan zeker naar de webinar!

Charcoal Bar zeep Young Living
Laat je inspireren

Kom jij nu pas terecht op het bericht van deze webinar en heb je nog interesse, geen paniek ik heb ze allemaal opgenomen en kan je de link bezorgen als je Hier klikt en even een mailtje stuurt met de webinar van jouw interesse...

Wil je ook in de facebookgroep en de webinars sneller kunnen bekijken, ze komen in deze facebookgroep een week online vanaf de eerste woensdag van de maand. 


Contacteer me
Liesje Vander Veken
Contacteer me bij voorkeur via het formulier op de contactpagina.
Bel je toch liever?
Tel. 0495 76 88 15