• by: Liesje Vander Veken
  • January 24th, 2022
  • Category: young living

Webinar Woensdag Mei


Vorige maand maakte de webinar plaats voor een reflectie meeting. Deze maand gaan we verder opschonen!

Nature's Transformation: Webinar Mei 2024

Je huis en meer, natuurlijk schoon met de Thieves Collectie van Young Living

Ben jij bewust van wat je in huishouden hebt staan van producten om mee op te schonen? Welke invloed ze kunnen hebbben op jezelf, je lichaam en vooral je 'kruipende' baby en huisdieren? 

Webinar Woensdag Mei 2024

Je opschoning gaat door... De lente-schoonmaak kan plaatsvinden, wat ga ik gebruiken? Hoe ga ik het toepassen, wanneer is het veilig om te gebruiken? Een moment van toch wel wat bewustwording is mij ooit overkomen. Ik wist zeker dat bepaalde producten niet gezond waren om te gebruiken en sommige zeker een bepaalde invloed konden geven op bv. je eigen darmflora of dat van andere aanwezigen in huis. Nu het darmflora en 'Gut-health' toch wel meer en meer bekend wordt ook hier in België gaan steeds vaker mensen proberen om alternatieve te zoeken. Zoek niet verder en bekijk de webinar! Hier zijn zeker al enkele mooie alternatieve tips die prijs worden gegeven!

Thieves Household Cleaner Young Living
Laat je inspireren

Kom jij nu pas terecht op het bericht van deze webinar en heb je nog interesse, geen paniek ik heb ze allemaal opgenomen en kan je de link bezorgen als je Hier klikt en even een mailtje stuurt met de webinar van jouw interesse...

Wil je ook in de facebookgroep en de webinars sneller kunnen bekijken, ze komen in deze facebookgroep een week online vanaf de eerste woensdag van de maand. 


Contacteer me
Liesje Vander Veken
Contacteer me bij voorkeur via het formulier op de contactpagina.
Bel je toch liever?
Tel. 0495 76 88 15