• by: Liesje Vander Veken
  • January 24th, 2022
  • Category: young living

Webinar Woensdag Augustus


Een afbeelding waar iedereen zich heel af en toe (of regelmatig) toch wel eens in (h)erkend? Ik al zeker en vast wel! Vind ik dat moeilijk om toe te geven, nee absoluut niet. Het is soms maar is een heel klein of kort moment en soms een veel langere periode? ...

Nature's Transformation: Webinar Augustus 2024

Stress away, peace and calming (II) Young Living

Beide afbeeldingen zeggen zoveel meer dan ik al op tekst wilde verwoorden, toch? De ene afbeelding staat een maar alom gekend woord: Stress! De andere afbeelding brengt dan weer essentiële oliën mee, waarbij de naam al super veel verklapt. De laatste afbeelding is voor mij toch wel weer een doel waar ik op zo"n moment naar toe wil werken... Maar hoe is soms ook mijn vraag!?!

Webinar Woensdag Augustus 2024

Stress... een raar 'beestje'... Een overlevingsmechanisme van de oudheid. Waarom ervaarde we toen stress, omdat er effectief ook gevaar dreigde, we hadden die stress reactie nodig met het vervolg om te kunnen overleven. Maar na het stress moment ging de stress reactie ook liggen, steeds vaker kom je tegen dat mensen continu in die stress blijven leven. Waardoor je uiteindelijk helemaal uitgeput geraakt, zelf een burn-out is niet uitgesloten. Wat ik fascinerend vind is dat ondanks de stress fysieke reactie hetzelfde wordt geactiveerd, maar iedereen ervaart deze anders of beter gezegd uit deze anders? 

Ben jij iemand die eerder aan de buitenwereld laat zien dat je in de overdrive staat, ijsberend rondlopen of ben je eerder de tikkende tijdbom binnen in. Waarbij je 'masker' voor de buitenwereld laat zien dat alles oké met je is, maar je eigenlijk op instorten staat? 
Beide opties en nog veel meer kunnen zeker ook, zelfs zo erg dat er paniekaanvallen worden gecreëerd, meestal niet eenmalig. Allemaal signalen van je lichaam dat wil delen dat er iets mis is. Wat is de vraag...? 

Uiteindelijk kan een beetje gezonde stress af en toe geen kwaad,  maar we mogen er niet in blijven vasthangen. Vandaar de webinar, op zoek naar een beetje meer rust....

Cupping met essentiële olie van Young Living, me-time moment met en in de natuur!
Laat je inspireren

Kom jij nu pas terecht op het bericht van deze webinar en heb je nog interesse, geen paniek ik heb ze allemaal opgenomen en kan je de link bezorgen als je Hier klikt en even een mailtje stuurt met de webinar van jouw interesse...

Wil je ook in de facebookgroep en de webinars sneller kunnen bekijken, ze komen in deze facebookgroep een week online vanaf de eerste woensdag van de maand. 


Contacteer me
Liesje Vander Veken
Contacteer me bij voorkeur via het formulier op de contactpagina.
Bel je toch liever?
Tel. 0495 76 88 15