• by: Liesje Vander Veken
  • January 24th, 2022
  • Category: young living

Webinar Woensdag Februari


Starten met de maand van de verliefde koppels? Of kan het ook anders? Wat als je single bent? Waar draait het nu 'echt' om? ... Ontdek het in de webinar!

Nature's Transformation: Webinar Februari 2024

Hoe kijk jij naar Valentijn?

Valentijn een zoveelste 'commerciële' feestdag die voor velen niet leuk is als je niet kan voldoen aan de 'standaard' koppel norm/vibe... Maar wat als je Valentijn echt bekijkt of beter gezegd op een andere manier kan bekijken? Hoe kan je deze dag als het ware dan 'overleven'? 

Webinar Woensdag Februari

Het thema van de maand februari... Waar dachten we aan, om ineens met de deur in huis te vallen. De standaard link met februari is Valentijn en of Carnaval... Om als eerste webinar te starten dachten we toch maar eens aan de slag te gaan met Valentijn. Bij Young Living is er ook een super leuk boek dat ik ook in huis heb en het noemt Lucy's Libido... Fantastisch leuk boek om nog meer te ontdekken... Maar wij gingen aan de slag met de Valentijnsdag/periode... 

Sensation essential oil Young Living
Laat je inspireren

Kom jij nu pas terecht op het bericht van deze webinar en heb je nog interesse, geen paniek ik heb ze allemaal opgenomen en kan je de link bezorgen als je Hier klikt en even een mailtje stuurt met de webinar van jouw interesse...

Wil je ook in de facebookgroep en de webinars sneller kunnen bekijken, ze komen in deze facebookgroep een week online vanaf de eerste woensdag van de maand. 


Contacteer me
Liesje Vander Veken
Contacteer me bij voorkeur via het formulier op de contactpagina.
Bel je toch liever?
Tel. 0495 76 88 15