• by: Liesje Vander Veken
  • January 24th, 2022
  • Category: young living

Webinar Woensdag Maart


Vorige maand Valentijn, deze maand aan de slag met je lichaam, lente-schoonmaak in het lichaam. Hoe kan je hier mee aan de slag gaan? ...

Nature's Transformation: Webinar Maart 2024

Opfrissende zuivering!

Zuivering in je huis, je lichaam, je geest, je gevoelens... Het kan allemaal, maar wat als Pasen zoals dit jaar ineens super vroeg valt? Los op de moment dat de lente start en je een zuivering wil gaan doen. Kan je het combineren?

Webinar Woensdag Maart 2024

Maart een maand van lente die gaat starten, lente schoonmaken die gaan beginnen, mensen die met een zuiveringskuur aan de slag gaan in welke graad of op welk niveau dan ook. De Houtenergie die begint aan het opladingsproces, natuur die wakker wordt uit de winterdip... Noem maar op... wat kan jij doen om je hierbij te ondersteunen, wat vind jij een leuk protocol? Hoe voel jij je als de lente in aantocht is?

Ningxia Red drink Young Living
Laat je inspireren

Kom jij nu pas terecht op het bericht van deze webinar en heb je nog interesse, geen paniek ik heb ze allemaal opgenomen en kan je de link bezorgen als je Hier klikt en even een mailtje stuurt met de webinar van jouw interesse...

Wil je ook in de facebookgroep en de webinars sneller kunnen bekijken, ze komen in deze facebookgroep een week online vanaf de eerste woensdag van de maand. 


Contacteer me
Liesje Vander Veken
Contacteer me bij voorkeur via het formulier op de contactpagina.
Bel je toch liever?
Tel. 0495 76 88 15